Finke oiljax logo

Newsletter

Uleiuri pentru utilaje grele 5 produse

Uleiuri pentru utilaje grele
Gama de produse Finke Aviaticon include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta performanta produse si ambalate in Germania, in concordanta cu cele mai stricte si severe standarde de calitate.

Uleiurile de motor au o foarte mare arie de acoperire putand fi recomandate pentru toti mari producatori de utilaje agricole sau industriale. Gama de vascozitati propusa: 15W40; 10W30; 10W40; 5W40; 5W30.

Uleiurile de transmisie se adreseaza utilajelor industriale si agricole. Gama de vascozitati propusa: 80W, 85W90, 75W80, 75W90, 75W140.

Uleiurile hidraulice sunt uleiuri de extrema presiune de inalta performanta, create special pentru sistemele hidraulice cu frane hidrostatice, utilaje hidraulice din constructii, excavatoare, buldoexcavatoare, excavatoare pe roti sau pe senile, telehandere, buldozere, gredere, stivuitoare, elevatoare, tractoare, masini si unelte industriale, utilaje de foraj, platforme de ridicare si prese. Gama de vascozitati propusa: 22; 32; 46 si 68.

Vaselinele speciale si de uz general Finke Aviaticon sunt unsori avand la baza uleiuri minerale sau sintetice atent selectionate, cu tehnologii de fabricatie moderne, ce asigura o calitate si performante deosebite intr-o varietate mare de conditii de operare atat in mediul industrial cat si agricol.


jax logo


Copyright 2006-2009 Finkeoil srl. Toate drepturile rezervate.

Designed by GREENSOFT Computers